preskoči na sadržaj
vijesti

Terenska nastava Zadar, sedmi razredi

Učenici sedmih razreda bili su na terenskoj nastavi u Rastokama, Zadru i Ninu od 26.-28.5.2017. u pratnji razrednica Branke Grgić i Karle Radić te učitelja informatike Branka Milekovića.

 
Prvo je zaustavljanje bilo na slikovitom ušću Slunjčice u Koranu gdje se nalazi vodeničarsko naselje Rastoke. Razgledali smo, uz stručno vodstvo, stari mlin, spilju i tok rijeke Slunjčice sa sedrenim slapištima. Uživali smo u ljepoti krajolika i prvim trešnjama s obiteljskog imanja.
U Zadar smo stigli u poslijepodnevnim satima, smjestili se u hostel, išli na kupanje, večerali i nestrpljivo iščekivali noć. 
 
Sljedeći smo dan, uz stručno vođenje, razgledali brojne kulturno-povijesne znamenitosti Zadra, nezaobilazne Morske orgulje i instalaciju Pozdrav Suncu. Bila je to prilika da ponovimo gradivo iz fizike. Pretvorba energije pred našim očima i ušima. Prošetali smo samostalno Kalelargom i centrom. U Muzeju antičkoga stakla divili smo se visokom umjetničkom i obrtničkom dometu staklenih predmeta: amforama, lijevcima, bočicama, zdjelicama, čašama, vrčevima, urnama... I drugoga dana bilo je vremena za kupanje na Boriku. Nakon toliko aktivnosti tijekom dana noć je protekla u spavanju.
 
Zadnji smo dan obišli Nin, sjedište rane hrvatske države, hrv. kraljeva i biskupa. Vodičica nas je provela starim gradom i ispričala zanimljivosti o najmanjoj katedrali na svijetu i uz ostatke antičke vile, foruma...  Uslijedio je posjet Muzeju soli i bazenima soli. Saznali smo više o ljekovitom ninskom blatu, posebnosti i kvaliteti ninske soli, načinu branja, biljci koja raste u morskoj vodi i ptičici koja se gnijezdi u slanom okolišu.
 
U Zagreb smo stigli umorni, promukli i nenaspavani. No, rado bismo sve ponovili.   
  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 1. 6. 2017. 10:03

Posjet Muzeju blaženog Alojzija Stepinca te Zagrebačkoj katedrali

Učenici osmih razreda posjetili su 30. ožujka 2017., u pratnji vjeroučiteljice M.Dodik, razrednica I.Ladike, M. Vujić i prof. G.Jurkovića, Muzej bl. A. Stepinca i Zagrebačku katedralu.

Izvanučioničkom integriranom nastavom sadržajno su obuhvaćeni hrvatski jezik i  katolički vjeronauk.

Nakon pogledanog dokumentarnog filma o Stepinčevu životu slijedio je razgled muzeja. Susret je završio obilaskom Zagrebačke katedrale i molitvom na Stepinčevu grobu.

Galerija fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 31. 3. 2017. 08:18

Lidrano 2017. Paola Đorđević

I ove godine je naša škola imala svoju kandidatkinju na Lidranu u kategoriji: Literarni izraz. Učenica 4. a, Paola Đorđević, napisala je pjesmu „Hrvatska“ s kojom je, 27. siječnja 2017. godine konkurirala na općinskoj razini natjecanja.

Iako pjesma nije prošla u daljni tijek natjecanja, Paola je zadovoljna svojim uspjehom i puna ideja jedva čeka dalje pisati.

tekst napisale: prof. Ivana Ladika i učiteljica Diana Dujmović

Pročitajte pjesmu na Opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 12. 2. 2017. 16:07

Projekt Posjet osmih razreda Vukovaru 2016./2017.

Na dvodnevnoj terenskoj nastavi u Vukovaru učenici 8. a i 8. b bili su 14. i 15. studenoga 2016.

Cilj Projekta je učenike osmih razreda učiti o vrijednostima Domovinskoga rata i Bitke za Vukovar, a troškove je, u potpunosti, podmirilo Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske.

Klikni na OPŠIRINIJE.

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 22. 11. 2016. 08:20

Šestaši na Interliberu 2016.

Interliber 2016., 39. međunarodni sajam knjiga i učila, ove je godine održan od 8. do 13. studenoga u petome i šestome paviljonu Zagrebačkoga velesajma. Učenici šestih razreda posjetili su ga 9. studenoga 2016. u pratnji profesorica hrvatskoga jezika Ane Užbinec i Ivane Ladika. Obožavatelji knjiga (na fotografiji) su:

6. a – Laura Blažević, Lana Duvnjak, Lina Jurić, Ana Marinović, Lucija Mijić, Leonarda Prpić i Ines Vojić

6. b – Tia Banožić, Norman Bublić-Radanović, David Janjić, Domagoj Matković, Vanja Miličević i Blanka Tonković

6. c – Lucija Banožić, Sabina Kahrić, Lara Kljajić, Nika Kukec, Ema Majić i Iva Šimunović.

Ponuda knjiga bila je uistinu bogata te se za svakoga našlo ponešto. O tome su svjedočile i pune vrećice. Bilo je vremena i za Reboot InfoGamer 2016., 12. međunarodni sajam multimedije, a i za kulinarske delicije.

Sada čekamo da se kupljene knjige pročitaju te preporuče/posude drugima.

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 18. 11. 2016. 19:04

Maturalno putovanje 8-aša, Dubrovnik i Korčula, 15.-18. rujna 2016


Učenici 8. a i 8. b bili su na maturalnome putovanju u Dubrovniku i Korčuli od 15. do 18.rujna 2016.
Nova odjeća kupovala se do posljednjega trenutka, a onda smo u četvrtak u ponoć konačno krenuli na maturalno putovanje. Uz kraće zaustavljanje u Neumu stigli smo u Dubrovnik. Uz lokalnoga vodiča razgledali smo grad te se žičarom dovezli na Srđ. Budući da je Dubrovnik grad bogate povijesti koja seže još u 6. stoljeće te da je jedan od prvih gradova u Hrvatskoj na UNESCO-voj Listi svjetske kulturne baštine (od 1979. godine), u par sati razgledali smo tek manji dio. U večernjim satima stigli smo u Lumbardu na Korčuli te se razmjestili po sobama.

Nastavak teksta na opširnije.

Galerija fotografija.

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 28. 9. 2016. 10:27

Noć knjige

U Noći knjige 22. travnja 2016. učenici 5. i 7. razreda prisustvovali su, u pratnji profesorica Maje Vulić i Martine Bielen, predavanju o Cervantesovoj Španjolskoj u Dječjoj knjižnici Marina Držića.

Povodom obilježavanja 400 godina od smrti španjolskoga književnika Miguela de Cervantesa predavač Marjan Biruš upoznao nas je s bogatom kulturno-povijesnom baštinom te zemlje.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 27. 4. 2016. 08:08

Učenici 7. a i 7. b na kazališnoj predstavi Ovo bi mogla biti moja ulica

Učenici 7. a i 7. b bili su na kazališnoj predstavi Ovo bi mogla biti moja ulica u Zagrebačkome kazalištu mladih u pratnji profesora Marjana Marangunića i Ivane Ladika 5. travnja 2016.

Ovo bi mogla biti moja ulica prva je predstava koja progovara o nasilju među mladima u Hrvatskoj, a posvećena je zagrebačkom maturantu Luki Ritzu. Tekst su napisale Jelena Kovačić i Anica Tomić koja je ujedno i redateljica. Svaka izvedba rasprodana je još od premijere 23. listopada 2010., a predstava je nagrađena i mnogim nagradama (Nagradom Hrvatskoga glumišta za 2011., Nagradom za najbolji praizvedeni suvremeni hrvatski dramski tekst…).

U kazališnoj knjižici Tomić i Kovačić napisale su da se predstava „obraća svima onima koji su na bilo koji način svjedočili nasilju: žrtvama, nasilnicima, roditeljima, djeci, susjedima, nastavnicima, slučajnim prolaznicima, predstavnicima mjerodavnih institucija... Svima onima koji će se u njoj možda prepoznati ili osjetiti potrebu da odgovore na neko od pitanja što ih ona postavlja. Trenutak kada smo se pitale tko to ima pravo oduzeti drugomu bez ikakva razloga jedinu i apsolutnu slobodu, to jest život sam, bio je i trenutak našega prepoznavanja u Lukinoj priči.“

Nakon odgledane predstave slijedila je radionica. Tuga i bijes bili su osjećaji koje su učenici naše Škole najčešće naveli kao prve asocijacije na predstavu. Raspravljali su i o prihvaćanju različitosti, izbjegavanju sukoba, osobnoj hrabrosti (prijavljivanju nasilja) i mnogim drugim važnim temama. 

Galerija fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 11. 4. 2016. 10:45

Petaši na kinoprojekciji Robinson Crusoe

Učenici 5. a, 5. b i 5. c bili su na kinoprojekciji animiranoga filma Robinson Crusoe u CineStaru Zagreb – Branimir Centar  u pratnji nastavnika Ane Užbinec, Gordana Jurkovića i Ivane Ladika 16. ožujka 2016.

Nadahnut je prvim bestselerom zapadne kulture, istoimenim romanom Daniela Defoa. Animacije su prekrasne (osobito životinja, mora i olujnoga vjetra). Pripovjedač i glavni lik je papagaj Tuesday kojemu je Robinsonov brodolom i dolazak na otok dokaz o postojanju svijeta izvan otoka. Sanja da će, uz Robinsonovu pomoć i njegova psa Aynsleya, otići s otoka i upoznati ljepote izvanotočnoga svijeta. No, zle mačke May i Mal (te njihovi potomci) žele pojesti Robinsona i Aynsleya te Tuesdaya i njegove prijatelje – ptičicu Kiki, tapiricu Rosie, jarca Scrubbyja, kameleona Carmella, ježicu Epi i ljenjivca Panga. A tu su i kapetan i gusari.

Dalje vam nećemo otkrivati! 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 27. 3. 2016. 18:11

KNJIŽEVNI SUSRET SA ŽELJKOM HORVAT VUKELJA

U srijedu 2.ožujka 2016. godine u našoj školi smo imali jednu posebnu gošću. Posjetila nas je Željka Horvat Vukelja, dječja književnica, dugogodišnja urednica „Modre laste“ i suradnica „Smiba“.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 3. 3. 2016. 18:42

Predstava Domaća zadaća

Učenici petih razreda bili su na predstavi Domaća zadaća u Kazalištu Trešnja 23. veljače 2016.

Učenici 5. a, 5. b i 5. c bili su na predstavi Domaća zadaća u Kazalištu Trešnja u pratnji nastavnika Sanje Brajević, Gordana Jurkovića i Ivane Ladika 23. veljače 2016.  Predstava je nastala prema romanu Domaća zadaća Ivana Kušana koji je svojevrsni prethodnik romana o dječaku Koku. Dramatizaciju teksta i režiju potpisuje Miroslav Međimorec. Glavni lik je dječak Ivica Novak (glumi ga Krunoslav Klabučar) kojega ješkolski kolega lažno optužio za krađu domaće zadaće. Mala laž pretvorila se u niz neočekivanih i neugodnih događaja. Na kraju su se svi nesporazumi riješili, a mi smo naučili da „moramo obavljati dužnosti“. 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 1. 3. 2016. 10:00

LiDraNo 2016.

LiDraNo 2016.

Paola Đorđević, učenica 3. a, napisala je pjesmu Mačka u školi inspirirana lektirnim djelom Miševi i mačke naglavačke Luke Paljetka. Stihovima je oduševila svoju učiteljicu Dianu Dujmović te članove Školskoga povjerenstva koji su njezinu pjesmu poslali na Općinsku/gradsku razinu.  

Općinska/gradska razina LiDraNo 2016. održana je u OŠ Trnjanska 12. veljače 2016. Povjerenstvo je pohvalilo Paolinu pjesmu te joj poželjelo još mnogo maštovitih stihova.

 Ivana Ladika

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 18. 2. 2016. 15:09

Terenska nastava Ogulin 6.a i 6.b 2014.

Terenska nastava 6. a i 6. b – Ogulin

Na terensku nastavu u Ogulin 6. a i 6. b išli su 7. studenoga 2014. u pratnji nastavnika Maje Vulić, Gordana Jurkovića i Ivane Ladika.

Većina učenika vlakom je putovala tek dva, tri puta pa im je to bio poseban doživljaj. U Ogulinu smo posjetili multimedijalni centar Ivanina kuća bajke.

Razgledali smo stalni postav uz stručno vodstvo, a osobito nam se svidjelo što je većina izložaka interaktivno.

Ivaninu bajku pročitali su nam kraj ognjišta, baš kao što su se bajke čitala u davna vremena, te smo sudjelovali u radionici Bazl. Trebali smo sastaviti puzlle tako da dobijemo cjelovitu Ivaninu bajku, a zatim smo, podijeljeni u skupine, trebali dramatizirati tri Ivanine bajke. Učenički ocjenjivački žiri bio je strog pri proglašenju pobjednika. Najbolja je skupina svečano okrunjena. U Zavičajnom muzeju, udaljenom tek nekoliko koraka, razgledali smo stalni postav uz stručno vodstvo.

Upoznali smo se s poviješću te životom ljudi toga kraja. Zatim smo prošetali do Đulina ponora. Prof. geografije, Maja Vulić, ispričala nam je legendu o Đulinu ponoru, zanimljivosti o Kleku koji se baš i nije vidio zbog magle… Ponovili smo i produbili znanja o geografskim i geološkim obilježjima toga kraja. Prošetali smo i središtem Ogulina.

I već je trebalo krenuti natrag.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji slika.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 26. 11. 2014. 09:28

Posjet dječjoj knjižnici Marina Držića

I ove smo školske godine jedan lektirni naslov obradili u Knjižnici Marin Držić. Učenici 8.a razreda 27. studenoga 2013. razgovarali su o Malom Princu, a dan ranije učenici 8.b o Galebu Jonatanu Livingstonu. Interpretaciju je usmjeravala prof. Ana Pavlek.

Postavljali smo pitanja, određivali prioritetna pitanja, naučili razliku između otvorenih i zatvorenih pitanja, pretvarali tvrdnje u pitanja...

Bilo je zanimljivo i drugačije. Naša je profesorica Radić bila zadovoljna našim angažmanom i pale su brojne petice.

  :: opširnije :: 


objavio: Matea Benić  datum: 7. 12. 2013. 11:39

Razgovor s književnikom

I ove smo školske godine jedan lektirni naslov obradili u Knjižnici Marin Držić. Učenici 8.a razreda 27. studenoga 2013. razgovarali su o Malom Princu, a dan ranije učenici 8.b o Galebu Jonatanu Livingstonu. Interpretaciju je usmjeravala prof. Ana Pavlek.

Postavljali smo pitanja, određivali prioritetna pitanja, naučili razliku između otvorenih i zatvorenih pitanja, pretvarali tvrdnje u pitanja...

Bilo je zanimljivo i drugačije. Naša je profesorica Radić bila zadovoljna našim angažmanom i pale su brojne petice.

  :: opširnije :: 


objavio: Matea Benić  datum: 7. 12. 2013. 11:34

Terenska nastava Zadar

Terenska nastava Zadar, 25. - 27. svibnja 2013.  Fotogalerija.

  :: opširnije :: 


objavio: MATIJA VIDMAR  datum: 29. 5. 2013. 11:58
 


Terenska nastava (Hrvatski jezik i Likovna kultura) 5.a i 5.b razreda

Učenici petih razreda bili su na terenskoj nastavi 21. svibnja 2015. u organizaciji svojih razrednica- Karle Radić i Branke Grgić.

U predviđeno razgledavanje Oroslavja i Krapine uvrstili smo i Mariju Bistricu budući da nam vremenske prilike nisu dozvolile igru na otvorenom u blizini nekoć lijepoga, danas oronuloga dvorca Oroslavje.

 Simpatična turistička pratiteljica Martina ispričala nam je brojne zanimljivosti o povijesti i kulturnom značaju kraja kroz koji smo prolazili, objasnila nam je odakle naziv Oroslavje i Krapina, ispričala nam je i legendu o Crnoj Kraljici ( kao da je znala da je to jedna od tema terenske nastave Hrvatskoga jezika), upozorila nas na značaj Ljudevita Gaja i pokazala nam njegovu rodnu kuću u Krapini.

Kruna našega izleta bio je obilazak Muzeja krapinskih neandertalaca. Dok je prva skupina učenika obilazila muzej uz vodstvo kustosa, druga je skupina  imala radionicu modeliranja u glini. Muzej je na taj način omogućio kreativno izražavanje i učenje, za nas nove likovne tehnike, uz zabavu. Modelirali smo životinje koje su prije 120 000 godina koračale današnjom Krapinom. Izmodelirane smo likove  nosoroga, golemih jelena, pragoveda i bizona ponijeli kućama. U muzeju smo prvo odgledali film o životu krapinskoga pračovjeka, a zatim obišli stalni postav. Zahvaljujući pojašnjavanju kustosa muzeja, približio nam se svijet pretpovijesti. Kao u nekom vremeplovu prolazili smo kroz povijest svemira i Zemlje do današnjih dana.

U autobusu smo rješavali listiće na kojima je bila otisnuta krapinska legenda o Čehu, Mehu i Lehu, tobožnjim osnivačima velikih slavenskih zemalja- Češke, Poljske i Rusije.

Kiša nam nije pokvarila doživljaj i želimo ponoviti ovo iskustvo.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji fotografija.

Posjet dječjoj knjižnici Marina Držića

I ove smo školske godine jedan lektirni naslov obradili u Knjižnici Marin Držić. Učenici 8.a razreda 27. studenoga 2013. razgovarali su o Malom Princu, a dan ranije učenici 8.b o Galebu Jonatanu Livingstonu. Interpretaciju je usmjeravala prof. Ana Pavlek.

Postavljali smo pitanja, određivali prioritetna pitanja, naučili razliku između otvorenih i zatvorenih pitanja, pretvarali tvrdnje u pitanja...

Bilo je zanimljivo i drugačije. Naša je profesorica Radić bila zadovoljna našim angažmanom i pale su brojne petice.

 

 

RAZGOVOR S KNJIŽEVNIKOM

Na dječjem odjelu Knjižnice Marin Držić 28. studenoga 2013. učenici 6.a i 6.b razreda upoznali su književnika Bornu Lulića. Za razgovor s književnikom pripremali su se sa svojom profesoricom hrvatskoga jezika Karlom Radić iščitavajući odabrane ulomke iz piščeva romana Povratak vitezova.

Koje su vrline imali vitezovi nekoć, ima li danas vitezova, koja su viteška pravila zajednička nekadašnjim i današnjim vitezovima, koje nove vrline rese današnje vitezove, kakve su današnje princeze, trebaju li nužno vitešku zaštitu...

Na ta i brojna druga pitanja iz književnikova života učenici su dobili odgovore u neposrednom razgovoru s autorom.

Preostaje nam da budemo vitezovi u svakodnevnom životu i učinimo svijet boljim i ljepšim mjestom za život te da čekamo nastavak romana o Arturu i Margareti. 

ZKM "Ovo bi mogla biti moja ulica"
Učenici sedmih razreda bili su u pratnji svojih razrednica Branke Grgić i Karle Radić te školske pedagoginje Lovorke Jurić u ZKM-u na predstavi Ovo bi mogla biti moja ulica.

Ovo bi mogla biti moja ulica priča je o Luki Ritzu i njegovim vršnjacima koji su bili zlostavljani od svojih vršnjaka. Njihova su imena zapisana u rubrikama crnih kronika. To je priča o vremenu u kojem se nasilje događa i u našem naselju, u našoj ulici. Nakon predstave održana je radionica na temu Međuvršnjačko nasilje.

Potreseni nasilnom pričom naši su učenici zabilježili sljedeće.

U školama je često psihičko nasilje. Pojedinci gledaju druge svisoka, vrijeđaju ih, govore o njima ružno, izoliraju ih, „šefuju“ im, a ponekad ih i tuku.

Hana Koša

Svatko od nas može biti žrtva nasilja. Nažalost, nasilja je na našim ulicama sve više pa se i odrasli plaše hodati ulicama.

Jakov Jerković

Mislim da bi trebalo biti više policije na našim ulicama i da bi nasilnici trebali dobiti primjerene kazne za učinjena zlodjela.

Ana Pekić

Nasilnici su negdje vidjeli nasilje - najčešće u svojoj obitelji.

Iva Sopta

Luka je slušao rock, imao je svoj bend i dugu kosu. Vraćao se s koncerta. Njegovi su roditelji mislili da će se, kao i inače, vratiti kući. Nažalost, to se nije dogodilo. Luka je nevina žrtva svojih vršnjaka koji su te večeri postali ubojice.

Fran Sopta

Prestravila sam se kad sam na kraju predstave čula koliko je mladih ljudi zbog nasilja izgubilo život na našim ulicama.

Patricia Periša

Ako se nađete u krivom društvu koje se ponaša agresivno, slobodno mu okrenite leđa i otiđite svojim putem.

Sara Baričević

Droga, alkohol, filmovi i videoigrice, koje obiluju nasiljem, potiču nasilje na našim ulicama.

Antonio Sertić

Budućnost ovoga planeta su mladi. Zajedno s odraslim osobama možemo izgraditi bolji svijet, živjeti sretno i sigurno. Zaboravimo na strah i suprotstavimo se nasilju.

Mihael Novak

Ovdje možete pogledati fotogaleriju.
Posjet Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetosti

U povodu Dana otvorenih vrata, skupina učenika iz 7. a i b razreda, u pratnji profesorica hrvatskoga jezika, Karle Radić i Ane Užbinec, posjetila je 13. 11. 2012. palaču HAZU na Zrinskome trgu.

Po dolasku smo u atriju Akademije poslušali jednosatni koncert maestra Oresta Shourgota na Guarnerijevoj violini King uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića. Spomenuta violina izrađena je 1735. godine te predstavlja rijetkost iznimne kulturno-povijesne vrijednosti.

Nakon koncerta smo, uz stručno vodstvo, obišli Bašćansku ploču i Škrinju sv. Šimuna, te smo tako produbili svoje znanje o njima. Original Bašćanske ploče ima počasno mjesto u auli HAZU-a. To je najvažniji među najstarijim hrvatskim glagoljičnim spomenicima, nastao oko 1100. godine uz selo Jurandvor na otoku Krku. Škrinja sv. Šimuna napravljena je za tijelo tog sveca, a izradio ju je, prema narudžbi kraljice Elizabete Kotromanić, u periodu od 1377. do 1380., zlatar Franjo iz Milana sa suradnicima. U atriju Akademije nalazi se kopija iz 20. st., a original se čuva u crkvi svetog Šime u Zadru.

Ovjde možete pogledati fotogaleriju.

Posjet dječjoj knjižnici Marina Držića

Učenici 5. a i b razreda, u pratnji profesorica hrvatskoga jezika, Karle Radić i Ane Užbinec, posjetili su 18. listopada 2012. dječju knjižnicu Marina Držića kako bi se susreli s piscem Mladenom Kopjarom. Riječ je o rado čitanom književniku koji je završio studije prava i bibliotekarstva, objavio brojne knjige za djecu te za to bio i nagrađen - za knjigu “Ljubav, padobranci i izvanzemaljci” dobio je nagradu “Ivana Brlić-Mažuranić”.

Susret smo započeli sa stručnim vodstvom po knjižnici, nakon čega je uslijedio razgovor s piscem. Saznali smo, između ostalog, mnogo o knjigama koje je ovaj književnik objavio, ponešto o tome kako izgleda njegov radni dan te podatak da se bavi i prevodilaštvom. Učenici su bili veoma aktivni, postavili su brojna i raznovrsna pitanja, što je susret učinilo iznimno zabavnim, ali i poučnim. Na samome kraju, učenici su mogli po popularnoj cijeni kupiti Kopjarovu knjigu po izboru te uz to, naravno, dobiti njegov autogram.

Ovdje možete pogledati fotogaleriju.

Jelovnik

Jelovnik za tekući tjedan:

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 10.12. do 14.12.2018..doc


Upisi u 1. razred

Upisi u srednju

Saznaj korisne informacije o upisu u srednju školu!

 


e-Dnevnik

Informacije i pristup e-dnevniku


Javni natječaji za izlete i ekskurzije

Javni natječaji za ekskurzije i izlete.

    

                                    


Vikendom u dvorane

 

Program "Vikendom u sportske dvorane" u sklopu kojeg se potpuno besplatno provode razne sportske aktivnosti za učenike.

preskoči na navigaciju